Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Arne Anka

försupen wannabe-poet i Stockholm

får nästan aldrig till det med några brudar

är konstant utan pengar
finns det till äventyrs nån gång pengar, så går du ut och gör av med dem på öl

din bästa kompis är Krille Krokodil, som alltid får alla brudar –
som om det inte var tillräckligt jävligt att du själv nästan aldrig får till det

ett av era favoritställen att hänga på är ”Zekes bar” –
en bekants illegala hemmabar

ironi, svart humor, loser-romantik, samhällskritik...
trots att det är dystert och mörkt så finns det en livsglädje hos dig
och man känner ju igen sig och det är viktigt att kunna skratta åt det man känner igen av sig själv

”Fan, här går man.”, brukar varje avsnitt börja med...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-24 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP