Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fadersmordet




han spyr ut sin galla
skriker jag ska dö
utplånas
försvinna

han ska segra

jag överlever som vanligt
den oblodiga attacken

"du har en stark pappa"

"simma lugnt !"

om alla upproriska söner
kunde göra så...




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-24 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP