Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsam humanistisk död



Det råder svinkall stämning i landet, ingen är överens om någonting, förutom att alla jävlar som har en egen åsikt måste offras offentligt. Inte ska det demokratiska samhället vara smarta galningars lekstuga.

Klart ingen får spöstraff eller avrättas mot tegelväggen. Istället inträder accepterad långsam humanistiskt död när den utpekade tänkarens svar aldrig mera kommer återges korrekt.

Vad är det som är farligt med fria tankar? Jo, mitt herrskap, det känns stört att det finns människor utanför den egna tankebubblan. Det är värre än att se vänner vinna melodifestivalen, då de analyserar sången om sig själva.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-24 15:23



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Visst är det okej att skriva analytiskt och intellektuellt, men är dina tankar Dina tankar eller speglar de bara andra tänkande giganters som Sartre, Voltaire m.fl?
"Vad är det som är farligt med fria tankar?" skriver du. FRIA TANKAR? Vad är det för nonsens - Det existerar inga fria tankar utan man/kvinna influeras i sitt tänkande av andra tänkare som influerats av mer udda tänkare, eller vilkas tänkande kommer som en följd av en social beställning - Så jag tar dina "fria tankar" till toaletten och använder dem vid behov :)
2018-03-02

  Kungskobran VIP
Att tåla andra åsikter än de egna
är för många svårt.
Läser bara sådant som passar bra
för de egna åsikterna .
Världen blir bekväm och smal
skönt att inte ha så många val,
Att fria tankar stryps spelar ingen roll
då slipper jag groll
Får stanna i min egen värld
för vad den nu är värd
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP