Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kretsar

 

 

Som om vore jag något ont

som egentligen inte borde finnas

 

något som bara finns inuti ditt huvud

icke tillgänglig för någon annan 

eller annat för den delen 

 

vore jag då behövd överhuvudtaget 

eller är det ens ett alternativ 

 

och behöver vi verkligen alternativ

när allt ändå handlar om dig

 

 

 




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-24 22:44



Bookmark and Share


  Stisse
En spännande och klok reflexion.
2018-03-09

  Ingrid Trolle
Bra frågeställning
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP