Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bo av kaos utan fönster

Mitt skrik ekar lika tomt
som häxorna som sjunker

att förstå när sista rosen redan vissnat

Om du bara visste hur skev din värld är
Min värld är ännu skevare och stormen sliter i lugnets virvlar

Ty mitt enda lugn är ett kaos av viljor
Vill du då se mitt kaos när lugnet flytt som sliter världar i stycken
Ingen kan se dessa världar för de bor alla innanför mina murar

En dag kanske lugnet förlorar sitt ansikte
brinner upp i de inre världarnas solapokalyps
sliter de någon i stycken eller bor den blinde bara inom mig

Kanske dör allt stilla i sömnen
Endast en suck av sorgsna lustars sista glöd
sipprar stilla över orörda läppar




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-24 23:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ur kaos föds det nya.
Starkt skrivet med många bottnar
2018-03-02

    ej medlem längre
Så helt igenom finstämd och välskriven.
Paradoxen 'Ty mitt enda lugn är ett kaos av viljor' tilltalar mig. Tänker på ett av van Goghs självporträtt där han själv förmedlar ett lugn medan omgivningen är kaotisk genom sina färger och former.
2018-02-28

  Hon kallar sig poet VIP
Vackert och slutet "över orörda läppar"

Gillar starka inledningen som är vågad

Gillar att du vågar göra något genom att blanda ord, hårt och djupt. Brutalt kasta dig ut. Sådant gillar jag starkt.
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ