Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet och dess existens


Skapandet

det enda som är beständigt
är förändringen

vad vi är idag
kommer av våra tankar igår

våra tankar idag
bygger vårt liv i morgon

vårt liv skapas i vårt eget sinne




Övriga genrer av MissLi
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLi
MissLi