Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Platt,utan att förstå ett endaste skvatt...


A4

sällan har man skådat
en art såpass flat
med begär
likt mig ståendes här
önskan om att komma förbi
dem och alla ni




Bunden vers (Rim) av MissLi
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLi
MissLi