Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter att bli ringmärkt


Frihet från skriet

Dunkel ton av skri
Lova släpp mig aldrig fri
Luften omfamnar min skrud
Längtan efter att snart stå, få vara din brud
Från början oval, nu och för alltid lojal




Bunden vers (Rim) av MissLi
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-15 11:56



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar denna
Stämningsfull
Skönt flyt
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

MissLi
MissLi