Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framåt går tiden, det är du som är vid rodret.. Tankarna blir till dig fodret


Varvaren av din tid

uppe sedan en stund
blund efter blund
skuggan sakta försvinner
förnimmer ersätts av detta skimmer
jakt i pakt
hack i häl
du vet så väl
andas, andas, andas
gåva i form av liv
ta mindre kliv
ner, mer, du ser
ring av år
snart återkommer vår, vår
varv, utan skarv




Bunden vers (Rim) av MissLi
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-18 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLi
MissLi