Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

långe sedan nu
dina läppar formar
meningar som slits itu

vill nu våga tro
att i denna stund vill mitt hjärta alltid gro




Bunden vers (Rim) av MissLi
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-18 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLi
MissLi