Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är vi


Nuet

Vi delar
vi kelar
Fuktigt
duktigt
Vänta lite...
Här är det ju!
Nu,jag och du!
Missas ofta det då individer ibland spelar
Delar jorden med alla orden
Alla individer som vi med alla ord delar.
Här nu,jag och alla ni du




Bunden vers (Rim) av MissLi
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-15 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLi
MissLi