Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27 februari

Isvind virvlar upp
gatudammet förblindar
vintervandrarna

YM Bohman-18




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-27 09:45



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jaså är det bara damm som virvlar där borta på västkusten...
2018-02-28

    ej medlem längre
Arktisk känsla i din dikt... och visst känns det så här idag.
2018-02-27

  Gunnel Eriksson VIP
Snyggt med bokstavskombinationen -nd
på alla tre raderna. Haikun skapar en
bra bild.
2018-02-27

  ULJO
Fint. Men bättre med snö än damm.
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER