Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt

min katt
din katt

svart katt
vit katt

dagkatt
nattkatt

jam-katt
jazzkatt

bra katt
skitkatt

innekatt
utekatt

ditt och datt
kattfnatt

katt hit
och katt dit

kan jag slippa detta en stund?

tänk om jag
hellre vill ha

en hund?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-27 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP