Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nästa skiva

en akryl
på duk

och en vinyl
med musik med ett cool stuk

en kostnadskalkyl
som gör mig sjuk
och kan leda till missbruk...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-27 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP