Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vÅRDIKT


JAG VÄNTAR ...

Jag väntar på lärksång
över nattfrusna marker,
jag väntar på vårsol
och middagstö.
Jag väntar på barmark
och isfria vikar,
jag väntar på segel
i blånande sjö.

Jag väntar på vårregn
och sunnanvindar,
jag väntar på vårbäckars
porlande sång.
Jag väntar att knoppar
skall svälla och brista,
jag väntar på Våren
- ännu en gång.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-28 09:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är alltid något man väntar på...fin dikt om väntan på våren...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl