Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i en kompositörs liv

ett tomt papper
försöker få till nåt

motiv, sekvenser,
fraser blir sektioner

som blir storformer som blir låtar,
blir kompositioner ( lite finare än ”låtar”, tycker en del)

tills jag inser
att det här har jag skrivit förut

en ändlös recycling
ännu en remix av gamla spår

jag raderar dokumentet,
börjar om

med ett tomt papper
försöker få till nåt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-28 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP