Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet

vi ser
men vill inte se

vi hör
men vill inte höra

vi känner
men vi vill inte känna

vi vet
men vi vill inte veta

vi vet om
all denna smärta

men vi väljer
att förhärda våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 17:28



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så är det i mångt och mycket!
2018-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Och att vända Gud ryggen.
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP