Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Placebo

i brist på liv
får man nöja sig med det man har

när näringen tryter
får man ta det som är kvar

finns det nån värre brist
än när man får för lite sex?

i brist på poesi
får ni nöja er med denna text




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-02-28 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP