Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig sviken av livet

 

När vinden sträcker sina grenar

mot himlen

och droppar sina hängen

över mina trötta begär

kan jag aldrig känna mig

sviken av livet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2018-02-28 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP