Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredd, kvalitet och det smala inom konsten

om den konst som ser dagens ljus –
poesi, övrig litteratur, musik, bildkonst, film, teater

börjar reduceras till det som säljer,
det som konsumeras i stora mängder

på samma sätt som det håller på och går med musiken
när samma låtar snurrar på radion hela tiden,
på alla kanaler

då är vi verkligt illa ute
för det är i de flesta fallen inte den ”konsten”
som kommer att gå till historien

vi måste slå vakt om bredden och kvaliteten
och ge också det smala plats




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 19:50



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Eller som en fd medlem av ett kungahus i ett närliggande kungarike som kluddar konst. Min hund skulle ha gjort det bättre.
2018-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med.

2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP