Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardag


En stund på jorden

Snyter snuviga barn
Tröstar ledsen med en kram
avbokar skoltaxin och ringer till skolan

Steker banan pannkakor och tänker-
Längtar efter en rolig lek kamrat att dela säng med

Tjatar på ungar om att grov skölja disken
Fäller ner locket på toaletten
Tar en dusch och byter kläder
Viker tvätt och tänker på räkningar

Tittar på travet och skrynklar bongar
Lappar ett par jeans och stoppar sockor
Dricker svart kaffe på fat och känner mig nöjd

Skriver en rad medan de andra sover
Ser på när gryningen vänder blad


©Björn Karlsson 2011





Fri vers av Björn Karlsson
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 07:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alltså, jag älskar det : )
2018-03-03

  Lena Själsöga Keijser
tämligen
lev ande
2018-03-02

  Björn Karlsson
Tack respons!
2018-03-01

  Respons VIP
Livet pågår mitt i vardagssysslorna!
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Karlsson
Björn Karlsson

Mina favoriter
har vi någonsin sett