Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir aldrig riktigt nöjd med språket


Aldrig riktigt nöjd

Skriva publicera, tänka bearbeta, ta bort låta vila-
Publicera, tänka ta bort och låta vila, skriva om och så kommer känslan till slut i processen, låt stå kvar känslan infinner sig.







©Björn Karlsson 2019





Prosa av Björn Karlsson
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-08 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Karlsson
Björn Karlsson

Mina favoriter
har vi någonsin sett