Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här lossnade orden som suttit fast i skrivare handen


Skriv som det låter

I mellanstadiet sade läraren-
Du kan inte skriva

I högstadiet sade svenska läraren-
Du kan inte grammatiken

En dag var staden bombad med en uppmaning i från posten-
Skriv som det låter

Den meningen tog jag med mig och gick ut i livet-
Tårarna blev till bläck, och det skrivna orden livet

© Björn Karlsson 1988




Prosa av Björn Karlsson
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-28 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Karlsson
Björn Karlsson

Mina favoriter
har vi någonsin sett