Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Co-writing

imorgon eller i övermorgon
ska jag och en pianist-vän
försöka skriva en låt tillsammans för min andra skiva

att skriva tillsammans är fantastiskt kul
två hjärnor är fler än en, ja fler än två också känns det som
det känns som om ett plus ett är lika med tre, fyra eller fem




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2018-03-01 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP