Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selfies

att ta selfies
och lägga upp dem på sociala medier
måste ju vara det ultimata uttrycket för narcissism

”titta på mig”, ”gilla mig”, ”kommentera hur vacker jag är” –
vi har ju alla behov av bekräftelse
men bekräftelse och uppskattning för utseendet, av främlingar?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP