Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Myrornas krig”

sitter och tittar på ”Myrornas krig” *

så jävla trött på all stimulans

smarttelefonen och alla dessa appar –
facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, SMS, E-mail...

sätter den på ljudlös och lägger den åt sidan

tacka vet jag ”Myrornas krig” –
nu kan jag koncentrera mig på det ifred,
bara sitta och följa med, meditera,
andas lugnt, slappna av – och somna...

( *) ”Myrornas krig” är det man kan se på TV:n när det inte är nåt program – bara ett myller av svarta och vita punkter)




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 11:37



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Tycker att ”myrornas krig” är fb, mese, wa...
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP