Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Den finns där, det känns
Den självpåtagna ensamheten
Undviker kontakt med andra irl
Så jag har inte något att klaga på

Men saknar, ögonen i min väns ansikte
Du gjorde mig alltid så glad
Du förstod mig
Din död blev en storm i mig

Saknar saknar saknar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 16:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint ansikte din fyrbente vän
och ögonen som ser dig

så gör min vän julies pudel
KAJSA också
ahhh när matte går in i några meter bort och hon inte får följa
aldrig hört sånt ljud.mammmmaa
på hundspråk förstås

och att hålla henne fast
är som hålla en åttafoting i stadigt grepp
2018-03-01

  AKT VIP
Det finns inga ord som kan täcka förlusten av en vän.
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson