Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara döden skiljer oss åt


bunden av livet självt

till jorden

endast fåglar kan flyga


men i tanken lyfter jag

och jag svävar

når nästan himlen


det är så vackert här

jag kan röra molnen

och jag ser dig


du som saknas mig

jag formar orden

jag älskar dig


du svarar genast

med ett varmt regn

saknadens tårar faller













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-01 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP