Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykedelisk allitteration V


Positivhalare, professorer, pangbrudar och punk

packad och pank positivhalare

positiva pandor och prisbelönta paddor

pratsjuka predikare petar på pannkakan

potpurri av pompösa psalmer
på piccolo och piano

pösiga politiker
och promiskuösa, perversa professorer

piller i paket på posten
paranoida pajaser på psykavdelning

party på puben,
pang på piercade pangbrudar

parodi på progressiv punk
producentens procentuella profit på psykedelisk pop

ett poetiskt pussel – pallar du?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-02 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man får vara glad så länge predikanterna överhuvudtaget öppnar munnen.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP