Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irene Svenonius, landstingsråd


En skön bekännelse

"Jag har gjort fel. Jag tycker inte om att göra fel. Jag har fått en näsbränna. Men jag kommer att sitta kvar. Jag har mycket kvar att gör i landstinget !"




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 18:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Usch, vad hon skräms!
2018-03-02

    Sefarge VIP
Ett skönt Landsdingsråd
Som kan erkänna sitt fel
Efteråt men de saltade
Räkningar??


2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP