Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt

snö och is och kallt
en ensam katt går förbi
fullmånens skimmer




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP