Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra städer

fyra städer har jag känt väl i mitt liv

I

i den första tillbringade jag 5 år

jag trivdes bäst i skivbutiker
och replokaler med olika band

II

i den andra tillbringade jag 1 år

där trivdes jag bra

III

i den tredje tillbringade jag först 5 år

och trivdes bra
jag hängde och spelade mycket
med många olika musiker

IV

i den fjärde tillbringade jag 12 år

jag trivdes aldrig riktigt där
jag hade ett jazzband med en kvinnlig sångerska

III

sen återvände jag till den tredje
där jag nu tillbringat 11 år,
sammanlagt alltså 16 år i denna stad

här har jag mina drömjobb
och driver en liten jazzklubb




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-03 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP