Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Co-writing II

nu har jag och min pianist-vän
haft vår första co-writing session
och det verkar lovande –

vi fick till en låt, åtminstone ett utkast
och vi kom överens om att fortsätta på torsdag
kanske vi börjar skriva tillsammans varje vecka?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP