Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open Mic

öppen mick
på poesifestivalen

där står mikrofonen så lockande
rummet fullt med folk

mina dikter bränner i fickan
jag kallsvettas




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-03 10:25



Bookmark and Share


  Bhodi
Åh herregud... Jag känner pressen *svettas*
2018-03-14

  morgonstjärna VIP
förstår ! det enda kunna materialet helt utantill det är räddningen

det är svårt uppträda om man inte van
2018-03-10

  Språk, hjärna!
Hä ä ju baa ti läsa hä (glöm inte glasögonen)!
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP