Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bok- eller gatusmart?

min förra dikt
var nr 420 här på poeter.se

20 över 4
är klockan snart, för övrigt
nu sysslar jag inte med droger
men jag vet vad 420 refererar till

så pass street smart är jag
fast jag nog är mera book smart –
enligt Wictionary
”introvert, högutbildad och inte så socialt kompetent”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-03-03 14:55



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Att upptäcka världen är en sak, att fördumma hjärnan något annat. Hasch gör människor till vider. Tulpaner blomstrar om våren.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP