Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankvers

”att dikta eller inte, det är frågan”
lär vara ett exempel på blankvers

jag är inte speciellt road av dylika
versmått – tvångströjor upplever jag dem som

att rimma kan ju vara kul och inspirerande
jag har till och med upptäckt hur kul det kan vara att skriva haiku

kanske jag bara behöver tid?
kanske jag börjar skriva på blankvers en dag?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-04 09:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skriver alltid på rim. Blir någon provocerad av det är det en bonus.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP