Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna lövens troll

Där I mörkret, tyst
Där ingen ser
Där ingen hör

Som ett minne
Som ett andetag
Som ett hjärtslag

Där finns steg
Där finns ett ljud
Där finns fnitter

Som en dröm
Som ett skratt
Som ett liv

Där i skuggan
Där i ögonvrån
Där i hjärtat

Där är platsen
Som den finns
De frusna lövens troll




Fri vers av byggpoeten
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-03-03 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten