Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrid

När okunskapen talar
överskuggas kunskapen
och sanningen.

Okunnigheten smittar likt en farsot
och ondskan frodas
i dess framfart.

Sanningen kommer alltid fram,
men enfalden ställer till med
lidande och ofred under tiden.

Sanningen är inte alltid vacker
men dock sann och enbart den består!

Kärleken kuvas inte i längden.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP