Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd

Jag håller den jag är
Djup där inne
Utåt syns bara hur ja ser ut
Men inte mitt sinne

Var inte sån,
Det blev jag när du stack
Satt där ensam
I dagar och bara drack

För hjärtesorg det värker
Ju så himla mycke
Man bär det med sig konstant
Runt halsen som smycke

Du gjorde de svåra
Och fick mitt tillit
Ångrar det nu
Dricker min sprit

Du hade en mask
Skapa en fasad
Vem kan nu tro,
Det var då jag var glad

Med dig försvann
Även mitt driv
Ack att jag i min dumhet
Var så naiv

Nej, du var ej den du sa
Du var någon annan
Nu trösten jag hittar
I bottnet av kannan




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-04 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand