Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...visst gör det ont.


Privilegier...

Javisst gör det ont när privilegier spricker.
Varför skulle annars svennen tveka?
Varför skulle blattens heta längtan
vägas mot det blonda grisbleka?
God ton är svunnen, nuförtiden.
Vad är det för nytt, som tär & tränger?

Ja visst gör det ont
        när privilegier
                spricker

När betong/hjärtat
        bultar
        & spränger




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo