Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livslust


livsstuds

Gula overaller 

var de klädda i

när de klättrade likt benlösa ekorrar 

uppför karriärstegen 

släpande på ett helvetiskt bagage

vid namnet nåtslagslivpunktcom

 

men jag förstod aldrig meningen med det där

att klättra 

 

hoppa

var min grej

 

hoppet däremot

har jag levt slut på för längesen 

 

det blev liksom aldrig av

 

inte än

men snart




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-04 22:39



Bookmark and Share


  tom boreland
skåne har bra atmosfär
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP