Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kall natt med dig

Skimmer i natten från frusna grenar och isig asfalt
Glimmande vatten som ännu inte hunnit frysa
Regndroppar började falla från den mörka himmelen

Din hand var kall och dina kinder röda av kylan
Du doftade av hallon och rosor

Världen snurrade omkring oss och våra själar dansade i takt med regndropparnas fall
Hysteriska skratt
Breda leenden
Och din obeskrivliga skönhet i natten
Inte trodde jag på änglar men jag hade aldrig sett något så bländande som du




Fri vers (Fri form) av CorneliaMalva
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 23:26



Bookmark and Share


  Roger Franzén Nilsson
Härlig spontan kärlek. Vackert!
2018-03-06

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Vild ungdomlig kärlek.?.
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

CorneliaMalva
CorneliaMalva