Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Ny gryning
Solen skiner
fåglarna kvittrar
det sjuder av liv

Jag ligger kvar och vill inget veta!
Tomheten lockar mer än någonsin!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-05 06:27



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tomhet är ett tillstånd fylld av förväntningar IBLAND bara Tomt på allt !
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ