Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

statist sadist

 

de kallar det för spel
men det är inte bara gallerian som roas
eller snarare oroas

utan hela jävla livet

satsas dagligen
i detta sjuka rysk roulette-samhälle

vinna eller försvinna

som om jag hade ett val
någon chans

överhuvudtaget

där, just där
under

ytan

spelet




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-05 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi lever i en farlig värld, när som helst kan den ryska rouletten anfalla oss. Bäst att huka...
2018-05-06

  Stisse
Så väl du beskriver detta groteska spel vi tvingas bevittna. Blev riktigt upplivad när jag läste dina rader. Lysande.
2018-03-09

  Bjarne Nordbö
Precis.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP