Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyst,osynlig som en ande och expert på att se det som komma skall


Att gå på krossat glas

Att gå på krossat glas är aldrig lätt!
Schhhh.
Hon tassar fram för att inte förarga någon
Säg inget!
Hon är rädd för att den värld hon känner ska rasa
Snälla,berätta inte för någon!
Min enda trygghet finns i det jag vet!

De mjuka barnafötterna blöder
men det är inte bara blod som läcker

En sekund är allting bra
för att sedan brista
Hon har redan gått upp i rök,
för hon läser det som syns i imma

År av erfarenhet fast livet knappt börjat
hon tassar fram som tyst väsen
ty hennes känsla läser splittrets mönster

Att gå på krossat glas är inte lätt
ger heller ej chans till eget sätt

Du såg hennes blick som gick upp i tomma intet

Var vaken!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-07 22:29



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Intressanta variationer på temat "gå på krossat glas"

Tack !!!
2018-03-09

  överlevaren VIP
Blödande ord....en skärva i krossad tillvaro!
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ