Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ditt ex

Vill bara glömma dig
Är över dig som man är över bron
Som när man trampar i skit,
är du skiten eller skon?

För ditt namn och allt får mig att vilja trycka på delete
En riktigt äcklig människa, en riktigt äcklig skit

För jag vet, du vet att om dig ja kommer skriva
Du ändra helt totalt, blev en riktig diva

För på ett sätt jag hoppas, att du läsa det jag skriva
Men du skulle ändå aldrig fatta, bara om det driva

För före dig trodde jag på det goda i alla
Men efter dig har du fått den tron att falla

För nu inser jag att det inte är en självklarhet att vara god
Och att somliga människor njuter då de känner doften av blod

Frågar igen tror du, du är skiten eller skon?
Låt de sista ordet om dig vara skrivet
Låt det dö ut i denna ton…

Mvh. Ditt Ex




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 200 gånger
Publicerad 2018-03-07 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand