Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på dig själv!

Folk frågar ofta, hur tror du så mycket på dig själv
Hur rinner ditt självförtroende fram som en älv
Hur tror du alltid att dina utsikter att lyckas är goda
Hur får du ditt egna ego att froda

Hur känns det att vara nöjd med den man är
Hur är man och glömmer de ärr som man bär
Kommer nånsin nån att i mig bli kär
Oij snälla sätten dina oss nu lär

Att folk skulle älska sig själv är inget att ta givet
Men att uppskatta sig själv kan vara första klivet
För du är alltid den bästa versionen av du
Och du kommer nog bli nåns älskade man eller fru

Om ingen annan tror på dig, tro då ändå på dig själv




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-03-08 22:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tror vi på oss själva leder det fram till förödelse.
Det räcker med att se på hur det ser ut i världen: förvirring, kaos och elände.
Vi måste tro på Någon som är större än vi.

2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand