Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plugghästens baksmälla

 

 

när arbetet är fullbordat
projekten nått sitt slut
då återkommer tomheten
som bringar vilsen tid

 

blott vila tycks ge kraft tillbaks
och kanske viss balans
i skedet efter prestation
där vakuum härskar fritt

 

så ge mig några dagar till
jag blir nog snart normal
då ska jag njuta ledig tid
och lathetens behag

 

för trots att tentors alla krav
mitt sinne tillfredsställt
så ligger själen trotsigt kvar
bland insatser jag gjort

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-06-04 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica