Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

585."JUST THE MIRROR MESSAGES!"

När din tid ... inte ÄR i TID
ett verktyg av en tjuvkikare
"JUST THE MIRROR MESSAGES!"
i intrikat spaltöppning,

tänd inte !...musfötter
"SILENCE SKIN IS IMMACULATE!"
är spetsig i bukten ...

Lång natts koppling!
är noterad på tungan...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2018-03-10 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP