Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man verkligen behöver sina glasögon


Man är vad man läser?

Jag står i duschen.

*Dagen före*

Jag fick en gåva av apoteket idag.

- Du har nyligen fyllt år, sa han
- Ja, det vet jag, sa jag
- Grattis i efterskott! Du ska få en gåva *ler* Kom med mig! *vinkar*

Jag går glatt med. Kväver en fnittrande tanke gällande fula gubbar och min egen motståndskraft.

- Du får välja mellan duschgel, schampo eller balsam, han visar

Jag väljer balsam. Lockigt hår liksom.
Schysst förpackning. Stor. Kul att prova.

*Dagen efter*

Jag står i duschen. Ska prova det nya. Står i det varma vattnet utan glasögon såklart. Jag läser:

"Milfparfymerad"

- Det var som fan?! Gör dom sån doft?"

(Milt parfymerad)

#ajvaddetslogmig




Övriga genrer (Kåseri) av Bhodi
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-10 10:01



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Haha!

Jäklar vad bra! <3
2023-08-26

  Nils-Robert
Va kul det blir när felslag relaterar i fel uttryck/ord. :-)
2018-03-10

    Sefarge VIP
Snusk och skönhet
Kan ibland beblandas
Man ser det man vill se?
Kulsmart skriftat.
;}
2018-03-10

  Onomatoprofet VIP
: D Skillnaden mellan t och f är hårfin
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi